LOCKED & LOOSE 2016 – Kids Edition!

Als Locked & Loose bezoeker kan je een uitgebreid programma verwachten met praktische tips & adviezen, waarbij vele verschillende facetten en onderdelen van Natural Hair aan bod zullen komen voor kinderen maar ook voor de volwassen. Laat je dit jaar verrassen!

Nieuw & Uniek: de eerste beauty box voor de colored beauties van Europa! De Black Beauty Box is een beauty box die zijn focus legt op “all 50 shades of melanin” & de prachtige gemixte haartypen. Een box die je niet alleen voorziet van  full size) producten, maar ook adviezen van professionals en diensten vanuit de beauty branche.
Speciaal voor het Locked & Loose Kids edition, is naast de beauty box ook gekozen voor een moeder/dochter versie van de box. De Black Beauty Boxen komen in een beperkte oplage en wij mogen verklappen, dat deze eerste box wel heel erg speciaal is qua inhoud en waarde!

Daarnaast zal er ook een Locked & Loose Market zijn waar diverse producten aangeschaft kunnen worden, van natuurlijke haarproducten tot gezichtsverzorging en van kleding met kleurrijke prints tot sieraden in verschillende stijlen.

Wil jij meer weten over Black Heritage? Tijdens Locked & Loose is het mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken van Afrika010, Ook zullen we met de voetjes van de vloer gaan, want er is entertainment voor de jong &oud.

Locked & Loose is HET Natural Hair Event van het jaar! Ben jij dit jaar ook van de partij?
Koop HIER je tickets.

Preview van vorig jaar