Breaking news! The Mane Choice hoofdsponsor van Locked & Loose 2018

mane-choice

Op zondag 24 juni 2018 organiseert The Natural Hair Club NHC de 6e editie van Locked & Loose in het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dit jaar wordt het grootste Natural Hair evenement voor krullen, kroeshaar en dreadlocks gesponsord door niemand minder dan The Mane Choice, het merk voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van krullen en kroeshaar! Lees meer over het event en onze hoofdsponsor na de klik!

Over Locked & Loose 2018

Natural hair is prachtig en moet daarom gevierd worden! Locked & Loose is het grootste evenement dat door The Natural Hair Club (NHC) wordt georganiseerd en draagt bij aan haar missie om het positief zelfbeeld van etnische kinderen, vrouwen en mannen te vegroten. NHC nodigt iedereen met een affiniteit voor krullen, kroeshaar en/of dreadlocks uit om onder het genot van goede muziek, een hapje en een drankje te ontdekken wat dit spetterend event allemaal te bieden heeft.

Tijdens Locked & Loose 2018 wilt NHC haar publiek inspireren en van de juiste informatie en producten voorzien. Om dit te realiseren, is er een uitgebreid programma waarbij verschillende haarexperts hun kennis en kunde zullen delen. Daarnaast is er een market met diverse producten en een kidscorner met verschillende workshops. Bezoekers worden getrakteerd op een goed gevulde goodiebag en gedurende de dag zijn er verschillende give aways.

Over The Mane Choice

Locked & Loose 2018 zal worden gesponsord door The Mane Choice. Dit merk met verschillende haarverzorgingsproducten en voedingssupplementen, gelooft dat going natural meer is dan alleen haar. Het is een levensstijl. Daarbij horen alleen de beste producten, die worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, om de schoonheid én gezondheid te bevorderen.

Binnen de filosofie van het merk staat de klant centraal. Het is dan ook de ambitie van het bedrijf om oplossingen te bieden voor hun haarproblemen door producten te ontwikkelen boordevol goede nutriënten met als resultaat mooi gezond haar. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht om de klant op de juiste manier te informeren over de producten en hun haar.

Praktische informatie

Kun jij niet wachten om bij dit grootse event aanwezig te zijn en kennis te maken met The Mane Choice? Koop dan nu je kaarten voor Locked & Loose 2018 via www.thenaturalhairclub.nl. Meer informatie over dit event is te vinden op www.lockednloose.nl. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt om op het juiste tijdstip, op de juiste plek aanwezig te zijn.

Datum: 24 juni 2018

Locatie: Luxor Theater www.luxortheater.nl

Adres: Posthumalaan 1 3072 AG te Rotterdam

Tijd: 12.00-19.00 uur

Spread the love

Laat een bericht achter