Good Hair NL zorgt voor 365 goede haardagen!

Bad hair days zijn passé, en zoeken naar de benodigde haarproducten voor een goede haarroutine hoeft niet meer. Good Hair NL biedt een volledige lijn met natuurlijke haarproducten voor mensen met kroes en krullend haar. Want het vinden van goede haarproducten is met het aanbod van nu net als het zoeken naar een speld in een hooiberg.

In 2012 startte eigenaresse Raïsa haar natural hair journey opnieuw. Zij ervaarde dit als een enorme zoektocht naar de juiste haarproducten. The Natural Hair Club NL bood haar enkele handvatten. Maar zoals elke naturalista weet, heeft elke haarstructuur eigen willen en wensen. Daarom besloot Raïsa te blijven experimenteren. Samen met een nichtje hield ze regelmatig washdays met zelfgemaakte producten. De leave-in conditioners en gels waren handig en goed voor eigen gebruik, maar zij hadden nog niet genoeg kennis opgedaan om de producten houdbaar te maken. Enkele jaren later staken zij samen met nog een nicht de koppen bij elkaar en startte een brand. Good Hair NL werd zo geboren. 

Good Hair NL

“Mijn nichtje kende iemand die in een laboratorium werkte, die gaf ons tips en tools mee.”

In de jaren die volgden heeft Raïsa kennis opgedaan over haar, haarverzorging en het ontwikkelen van producten. Door veel te lezen, Youtube filmpjes te kijken en online onderzoek uit te voeren, kon zij een volledige lijn opzetten. De Good Hair NL producten bestaan uit een clarifying shampoo, een moisturizing shampoo, een conditioner, een leave-in conditioner en een curling cream. De producten werken het best op kroes en krullend haar. Met het oog op haar eigen zoektocht naar de juiste haarproducten heeft Raïsa de producten ontwikkelt. Zij is de doelgroep van Good Hair NL en dient deze doelgroep met alle liefde. “Want wie weet beter om te gaan met kroes of krullend haar dan de doelgroep zelf?”

“Good Hair NL hoort jullie want wij zijn jullie, wij weten wat het haar nodig heeft en welke liefde je het haar moet geven om het maximale eruit te halen.” 

Je kunt niet dichter bij de doelgroep zijn dan wanneer je een product maakt waar jij zelf naar zoekt. Nu zij het bedrijf in haar eentje runt, krijgt Raïsa vaak de vraag waar zij al haar energie vandaan haalt. Want een fulltime baan, moederschap en een eigen onderneming runnen, gaat namelijk niet in de koude kleren zitten. Zij geeft aan dat je opofferingen maakt wanneer je bepaalde doelstellingen wilt behalen, ook al zijn er mindere dagen. Dat betekent dat je op de ene dag na je werk nog aandacht moet schenken aan je brand, en op de andere dag een interview geeft terwijl je jongste kind nog wakker is. Maar dat vergeet ze wanneer ze de terugkerende klanten ervaart, de leuke reviews leest en de mooie foto’s ontvangt. Het zijn de kleine dingen waar zij tevreden mee is. 

DSC9980

“De curling cream is tot op de dag van vandaag de bestseller!” 

Het merk dat begon met 4 producten heeft zich uitgebreid tot 6 producten. Raïsa koos voor groei en uitbreiding, omdat zij naast het verkopen van de producten ook op maat gemaakt advies geeft over haarverzorging. De curling cream, die overduidelijk iedereens favoriet is, kan gebruikt worden als een moisturizer én styling product. Maar wanneer jij haartype 4 hebt, kun je een extra styling product aanschaffen. Het gaat de eigenaresse niet om de verkoop. Zij geniet er enorm van om met mensen in gesprek te gaan. Door de ins en outs van jouw haar te weten, geeft Raïsa advies op maat. Het ligt eraan wat voor effect jij wilt hebben tijdens je washday, of hoe jouw routine eruit ziet. “Ik had niemand tijdens mijn hair journey, voor mij was het echt zoeken. Ik had The Natural Hair Club NL, maar dat was zoveel informatie om te filteren.”

“Blijf je dromen achterna jagen!” 

De look, de feeling en de passie die erachter zit, zorgt ervoor dat Good Hair NL onderscheidend blijft. Met diverse producten voor kroes en krullend haar, zorgt Good Hair NL ervoor dat jij 365 dagen goed haar ervaart. Wij blijven de groei van Good Hair NL volgen en ze supporten. Met de kortingscode “NHC2022” krijg je tot 24-07-2022 15% korting bij het aanschaffen van de producten. Je kunt de producten aanschaffen via www.goodhair.nl, en de ontwikkelingen volgen via Instagram en Facebook

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security