Melanin Edition maakt jou sterk met illustrated art! 

Ken je het? Die dagen wanneer je niet vooruit te branden bent. De dagen wanneer je gevoelsmatig vastloopt en wel een schop onder de kont kunt gebruiken. Vervolgens zegt iemand net die woorden die jij moest horen. En je voelt jezelf uit de sleur komen. Melanin Edition zorgt voor deze inspiratie en motivatie met artistieke uitingen. 

Vereska ontwikkelde op haar twaalfde een liefde voor kunst. Op haar school tekende zij met regelmaat. Dit begon met potlood en papier maar breidde zich later in haar carrière uit naar digitale art. Haar creatieve kant, interesse voor reizen en kennismaken met andere culturen zorgden ervoor dat zij een internationale studie volgden. Ze was vooral gefascineerd en geïnteresseerd in de Latijns-Amerikaanse cultuur. Binnen deze cultuur staat alles met elkaar in verbinding maar heerst er toch veel diversiteit. Zo ziet zij de mensheid ook, connected but different. “Ik vind dat we meer van onze heritage moeten delen, de Afrikaanse en Caribische cultuur.” Vereska besloot haar kunst in te zetten om meer van deze heritage te delen en de diversiteit van mensen met melanin te weergeven.

Ik wil mijn mensen motiveren zodat zij het beste uit zichzelf halen.

Melanin Edition begon als een t-shirt shop. Je kon hier terecht voor verschillende shirts met motiverende teksten. Toen Vereska merkte hoeveel interactie zij kreeg en hoeveel mensen motivatie nodig hebben, besloot zij haar kunst hiervoor in te zetten. Met motivational shirts, stickers, notebooks en planners wilt zij een positieve rol zijn in de groei van jouw zelfvertrouwen. Tijdens haar eigen journey focuste zij zelf enorm op mindset growth. Hierdoor merkte zij de groei in haar creatieve process maar ook haar persoonlijke groei. Ze besloot dezelfde motivatie en inspiratie met haar illustrated art te delen met de wereld. “Ik weet dat we veel potentie hebben. We moeten elkaar gewoon motiveren om daar te komen!” 

Melanin Edition

“De power is in understanding that the power comes from within. I can’t give it to you, I can only trigger it.

Vereska vindt het belangrijk om emoties over te brengen. Zij maakt de kunst, maar jij interpreteert het en handelt vervolgens naar de opgebrachte emoties. De kracht die jij zoekt zit binnenin jou, Vereska fungeert alleen maar als een trigger. Het leven bestaat uit ups en downs. Ook in haar eigen ondernemersreis heeft zij er meerdere meegemaakt. Zo heeft zij met de harde hand moeten leren dat je niet moet wachten op anderen wanneer je iets wilt doen. Soms moet je gewoon beginnen! Uiteindelijk krijg je de steun en juiste mensen echt wel om je heen. Door deze les heeft zij doelen behaald waar zij enorm trots op is. 

“I want to give great advice and make more illustrations.

In oktober bestaat Melanin Edition vijf jaar. Een concept dat begon met motiverende shirts is gegroeid tot een plek waar mensen komen voor inspiratie, motivatie en zelfverzekerdheid. Neem bijvoorbeeld de kalender en agenda van Melanin Edition. Een van de successen waar Vereska enorm trots op is. De positieve affirmaties voor in de kalender hebben veel mensen geïnspireerd. Daarnaast is de illustrated art van Melanin Edition ook een plek van representatie. De wereld is vol met kunst waar witte mensen afgebeeld worden. Jezelf terugzien door middel van illustrated art is heel fijn. Het tekenen van natural hair vindt ze geweldig. Wil jij illustraties voor jouw brand, zoek dan vooral niet verder. 

Ik zou graag een collab willen met een natural hair brand. 

Melanin Edition is een creatief merk waar je illustrated art vindt die jou motiveert of inspireert. Met de items van Melanin Edition kun jij beginnen aan jouw reis naar meer zelfvertrouwen en positieve gedachten. Wij blijven de groei volgen en supporten. Wil jij ook een instant confidence boost? Schaf de producten van Melanin Edition dan aan via Instagram, of www.melaninedition.nl.

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security