The Bonnet Factory maakt ons bewust over bonnets

Haarverzorging die doorgaat tot in je slaap, daar hoef je tegenwoordig niet meer over te dromen. The Bonnet Factory biedt producten aan die ervoor zorgen dat jouw haarverzorging niet eindigt op het moment dat je even heerlijk wilt relaxen. Met producten gemaakt van satijn word jij geholpen met de verzorging van je haar en zie je er kleurrijk uit terwijl je dat doet. 

In april 2021 riep Roniëlle ‘The Bonnet Factory’ officieel tot leven. Tijdens de zoektocht naar een creatieve uitlating ontdekte zij haar talent, ze kon goed overweg met een naaimachine. Doordat Roniëlle altijd bezig was met het vlechten van haren, begreep zij hoe belangrijk haarverzorging is. De dag dat zij een bonnet aanschafte van de toko en het resultaat hiervan zag, kreeg zij een ingeving. Dit moet anders kunnen! Na de eerste vier gemaakte bonnets kwam het concept tijdelijk op de plank te liggen. De creativiteit van Roniëlle werd echter na haar zwangerschap opnieuw geprikkeld. Zij kocht stof voor twaalf bonnets, verbeterde de techniek om deze te maken en keek of er vraag naar was. Binnen drie dagen waren de bonnets verkocht waardoor The Bonnet Factory van creatieve prikkel naar een volwaardig bedrijf groeide. 

“Het dragen van een bonnet heeft mij veel blijdschap gebracht, maar ook het maken ervan brengt veel blijdschap!” 

Roniëlle vindt het belangrijk dat iedereen weet hoe waardevol het is om een bonnet te dragen. Van jong tot oud en diverse haarstructuren, iedereen met haar heeft er profijt van. Zelf ervaart zij een grote verbetering in de ochtend na het dragen van een bonnet. Je wint de tijd die je ‘s ochtends spendeert aan het in model brengen van je haar terug. Daarnaast kun je bepaalde haarstijlen dagenlang rekken. Met een bonnet op kun je het haar schudden en uit huis. Satijn heeft ook andere voordelen. Het is goed voor de huid en het haar. Het vermindert de pluis, je krijgt minder klitten en minder gespleten haarpunten. Voorheen gebruikte Roniëlle zelf een satijnen kussensloop maar merkte op dat met een bonnet het haar beter in model blijft. 

The Bonnet Factory

“Mensen klagen soms over bonnets die niet blijven zitten. Probeer mijn bonnet! Je zult zien dat die op het hoofd blijft zitten!” 

Als wilde slapers weten Roniëlle en haar dochter als geen ander hoe belangrijk het is om een bonnet te dragen die in de ochtend niet aan het uiteinde van je bed ligt. Haar bonnets zijn met een elastisch koord verstelbaar. Een bonnet kun je overal kopen, maar bij The Bonnet Factory gaat kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast krijg je ook creativiteit. De bonnets zijn te verkrijgen in meer dan twintig verschillende kleuren satijn. Uit deze kleuren zijn er een stuk of vijftig verschillende kleurcombinaties beschikbaar. Binnen een huishouden is iedereens bonnet daardoor makkelijk te onderscheiden. Wordt je bonnet nog steeds gestolen? Dan kun je het personaliseren met jouw naam erop. De naam wordt erop geborduurd. Dit zorgt ervoor dat de bonnet een duurzaam product is.  

“Ik vind het leuk om mensen te helpen en ben creatief. Ik bied graag verschillende dingen aan!” 

Omdat de producten van The Bonnet Factory duurzaam zijn, is het belangrijk om diversiteit te bieden in het aanbod. Desondanks de naam kun je bij The Bonnet Factory terecht voor; bonnets, scrunchies, haar tools, haarverzorgingsproducten en haaraccessoires. Zij fungeert graag als bonnet groothandel voor kapsalons. Met haar opgedane kennis heeft Roniëlle ook een cornrow workshop opgezet. Zo ondersteunt zij mensen die nog niet kunnen vlechten en dit graag leren. The Bonnet Factory was ook aanwezig op de tweede editie van het Curls & Beauty event om kennis te verspreiden en producten te verkopen.  

“Wees altijd jezelf! Maar blijf divers in jouw aanbod!” 

Met kwalitatieve en kleurrijke bonnets en verschillende haarproducten blijft The Bonnet Factory groeien, en blijven wij ze supporten. Maak gebruik van de kortingscode “NHC2022” en krijg 15% korting bij het aanschaffen van de producten via https://www.thebonnetfactory.nl/, Instagram en Facebook

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security