Locked & Loose

Het jaarlijks terugkerende evenement van The Natural Hair Club NL (NHC NL)

Een gezellige, interactieve en speciale dag voor vrouwen, mannen en kids

Locked & Loose Natural Hair & Lifestyle event is het jaarlijks terugkerende evenement van The Natural Hair Club NL (NHC NL).

Wat begon als een aan huis samenkomst met 15 man, is inmiddels een event wat jaarlijks meer dan 500 bezoekers trekt. Met Locked & Loose geven wij de community de gelegenheid om op toplocaties kennis op te doen door direct in contact te zijn met de merken, professionals, influencers en niet te vergeten ook met de overige leden.

locked-loose-2016
Fotografie: Maryam Wijsman

Het positief zelfbeeld van vrouwen en mannen centraal

Door de Natural Hair bijeenkomsten en evenementen stelt de NHC NL het positief zelfbeeld van vrouwen en mannen centraal. NHC NL is vooral een plek voor samenkomst van mensen met een verschillende etniciteit en diverse haartypen waarbij kennis gevraagd en gedeeld wordt.

Locked & Loose is een gezellige, interactieve en speciale dag voor vrouwen, mannen en kids. De bezoekers kunnen een uitgebreid programma, boordevol tips & advies verwachten van zowel nationale als internationale merken. Uiteraard is er ook een Locked & Loose market waarbij er diverse producten kunnen worden aangeschaft. Van natuurlijke haarproducten en gezichtsverzorging tot aan kleding met kleurrijke prints en sieraden in verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils.

Een celebration is natuurlijk niet compleet zonder het uitdelen van goodies. Bezoekers worden getrakteerd op een goed gevulde goodiebag en gedurende de dag zijn er verschillende give aways. NHC NL nodigt iedereen uit om gezellig langs te komen en onder het genot van goede muziek, een hapje en een drankje te ontdekken wat Locked & Loose allemaal te bieden heeft.

De aanwezigheid van zowel nationale als internationale merken, maakt dat jij als bezoeker meteen 1 op 1 in contact kan komen met jouw favoriete merken.

Nader te bepalen

Ticket kopen

Kaartverkoop start op 1 MEI

Voor deze speciale editie zijn er maximaal 45 zittingen, dus wees er snel bij.

Aankomende evenement

Zondag 10 SEP 2023
12:00 uur t/m 19:00 uur

Let op! QR code is verplicht!

Lockeed & Loose 2023

Datum:

Tijd:

10 September 2023

12:00 - 19.00

Kaartverkoop start op 1 mei

Locked & Loose 2023
Art instructor: Wordt nog

Event Impressie

Wat anderen van Locked n’ Loose vinden

Ontvang een melding als de volgende evenement plaatsvindt

NHC wil mensen graag informeren en inspireren over krullen en kroeshaar, zodat de natuurlijke textuur meer geaccepteerd en omarmd wordt. Door een voorbeeldfunctie te zijn voor de volgende generatie, kunnen ook zij werken aan positief zelfbeeld.
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security