Naturals in the city

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan krullen en kroeshaar

het evenement van 22 okt is verplaatst naar 26 nov!

Op zaterdag 9 april presenteert The Natural Hair Club (NHC) de volgende editie van Naturals in the City, een heerlijk avondje uit in ‘the Big City’ gevuld met een workshop en een eigentijdse talkshow. Dit event is bedoeld voor iedereen die kennis wilt maken met de wereld van krullen en kroeshaar. Mede mogelijk gemaakt door Design Essentails, Kappersproducten.nl en Theater Zuidplein, waar het evenement ook plaats zal vinden.

Een heerlijk avondje uit

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan ‘natural hair’ waarbij niet alleen naturalista’s welkom zijn, maar ook anderen die meer willen leren over krullen en kroeshaar! Tijdens dit intieme event kunnen bezoekers op een toplocatie in relaxte sfeer gezellig bij elkaar komen en workshops volgen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze editie zal de workshop Hair Heritage   verzorgd worden door SheaMoisture waarbij  Natural Hair Educator & Styliste My Signature Hairr je mee neemt naar de oorsprong van de hairstyles en deze vertaald naar de hedendaagse haar drachten die wij nu zien. 

 

NHC talks
“Natural hair and Professionalism”

De avond wordt volgens traditie afgesloten met de talkshow NHC talks, de highlight van dit event. Tijdens deze talkshow worden actuele topics en taboes besproken met verschillende influencers en de leden van de NHC community. Tijdens deze talk bespreken wij het onderwerp “Natural Hair & Professionalism”, come share your story.

Overige informatie

Datum: 9 april 2022
Locatie: Theater Zuidplein,
Adres: Gooilandsingel 95, 3083 DP, Rotterdam
Tijd: 18.30 – 23.00
Kosten: 20 euro (voorverkoop)

Tot slot

Natuurlijk gaan de bezoekers niet met lege handen naar huis. Dankzij de partnership met sheaMoisture, ontvangen alle bezoekers een goed gevulde goodiebag. Op die manier kunnen de deelnemers alles wat ze tijdens de workshops hebben geleerd in het comfort van hun eigen omgeving zelf uitproberen! Zo kan iedereen nog lang kan nagenieten van een topavond in the city.

Ervaar het evenement

Een heerlijk avondje uit

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan ‘natural hair’ waarbij niet alleen naturalista’s welkom zijn, maar ook anderen die meer willen leren over krullen en kroeshaar! Tijdens dit intieme event kunnen bezoekers op een toplocatie in relaxte sfeer gezellig bij elkaar komen en workshops volgen onder het genot van een hapje en een drankje. De workshops worden verzorgd door nationale en internationale professionals. Ditmaal zullen de workshops in het thema staan van Shea Moisture, waarbij één van Nederlands beste natural hair styliste Anoeska Schmidt van The Natural Nation zal laten zien hoe de producten van dit merk het beste gebruikt kunnen worden. De avond wordt afgesloten met de talkshow ‘NHC Talks’.

NHC talks

NHC talks is de highlight van dit event. Tijdens deze talkshow worden actuele topics/taboes besproken met verschillende influencers en de leden van de NHC community. Deze keer zal met name de talkshow in het teken staan verbinden van generaties. Wij gaan het gesprek aan met zowel de oudere generatie als de jongere generatie en bespreken de weg die zij bewandeld hebben tot zelf acceptatie.

Goed gevulde goodiebag

Natuurlijk laten we de bezoekers niet met lege handen vertrekken. Dankzij onze partnership met Shea Moisture, zorgt dit merk voor een goed gevulde goodiebag. Op die manier kunnen de deelnemers alles wat ze tijdens de workshops hebben geleerd in het comfort van hun eigen badkamer zelf uitproberen! Zo hopen we dat iedereen nog lang kan nagenieten van een topavond in the city.

Een market om te shoppen kan natuurlijk niet ontbreken wie is ready om te shoppen??

Checken voor toegang

De Rijksoverheid heeft een aantal versoepelingen aangekondigd die vanaf 25 september ingaan. Zo komt de 1,5 meter-maatregel te vervallen en mogen theaters en horeca weer 100 % van hun capaciteit gebruiken. Wel heeft de overheid theaters verplicht om met coronabewijs te werken. Dat betekent dat je bij Theater Zuidplein naast een kaart voor een voorstelling of activiteit ook een coronabewijs nodig hebt. Deze kun je in de CoronaCheck-app laten zien of geprint meenemen. Kijk op CoronaCheck.nl voor uitgebreide informatie.

Kinderen jonger dan 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Coronabewijs

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronabewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Dit bewijs is geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Negatief testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Op Testenvoortoegang.nl kun je een coronatest inplannen en vind je meer informatie over de voorwaarden. 

Checklist bezoek met coronabewijs

Vanaf 20 september doorloop je de volgende stappen om Theater Zuidplein te kunnen bezoeken.

 • Stap 1: Koop een kaart voor een voorstelling of activiteit.
 • Stap 2: Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl.
 • Stap 3: Upload je coronabewijs. Dat kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs zijn.
 • Stap 4: Bezoek Theater Zuidplein.
  Je neemt je coronabewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Neem ook je legitimatiebewijs mee. Je gegevens kunnen worden vergeleken met de gegevens in het coronabewijs. Wij scannen je QR-code direct bij de ingang van Theater Zuidplein. Bij de zaal wordt je toegangskaart voor de voorstelling gescand.

Meer informatie
Uitgebreide informatie hoe een coronabewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat hier.

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op CoronaCheck.nl. Heb je vragen? Neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl.

Aankomende evenement

Aankomende evenement

Zaterdag 9 apr 2022
Tijd: 18.30 - 23.00
Ticketinfo: Voor €20,- (excl. service kosten) ben jij er bij!

Ticket kopen

Online streaming

Event Impressie

Wat anderen van Naturals in the city vinden

Majugra
Majugra@majugra.blog
Lees verder
Ik bezocht de Rotterdamse Edition van ‘Naturals in the city‘. Dit is een intiem Lounge concept van The Natural Hair Club NL, met elke editie een workshop van een Natural Hair Specialist! Het thema van de laatste editie was ‘Length & Strength’ by As I Am gegeven door Claire Martin, een Brand Ambassador van As I AM Naturally|UK en Senior Stylist @livetruelondon. Dit concept staat voor een gezellige avond vol gesprekken, goodie bags, shoppen en het ontmoeten van andere Naturals in jouw city. Ik kijk nu al uit naar de 2019 edition.

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo TZ
NHC LOGO
assets-cirkel-orange

Reserveer jouw plekje voor
Naturals in the city

Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want OP=OP

Ontvang een melding als de volgende evenement plaatsvindt

NHC wil mensen graag informeren en inspireren over krullen en kroeshaar, zodat de natuurlijke textuur meer geaccepteerd en omarmd wordt. Door een voorbeeldfunctie te zijn voor de volgende generatie, kunnen ook zij werken aan positief zelfbeeld.
Scroll naar boven
Scroll naar top

Online streaming ticket kopen

Malcare WordPress Security