Naturals in the city

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan krullen en kroeshaar

Gewijd aan krullen en kroeshaar

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan krullen en kroeshaar waarbij niet alleen naturalista’s maar ook alle andere geïnteresseerden welkom zijn! Tijdens dit intieme event kunnen bezoekers in een relaxte sfeer bij elkaar komen om gezellig een drankje te doen op een toplocatie en kennis te nemen van de wereld van krul en kroes. Daarnaast heeft elke editie ook een andere thema. De thema’s komen tijdens de workshops aan bod. Iedere editie van Naturals In The City wordt geopend met een workshop waarbij het overbrengen en delen van kennis centraal staat. De workshops worden verzorgd door zowel nationale als internationale professionals die met alle liefde hun kennis overdragen aan de bezoekers

Het is altijd leuk om iemand uit de groep in levende lijve te ontmoeten. Dat kan tijdens de lounge. Het is gratis en heel vrijblijvend. Iedereen is welkom, dus gasten kunnen gerust een vriend of vriendin meenemen om een gezellig drankje te doen. Aan het einde van de avond gaan de voetjes van de vloer op de deuntjes van de dj.

Zien wij jou op de volgende editie van Naturals in the City?

Aankomende evenement

Event Impressie

Wat anderen van Naturals in the city vinden

Majugra
Majugra@majugra.blog
Lees verder
Ik bezocht de Rotterdamse Edition van ‘Naturals in the city‘. Dit is een intiem Lounge concept van The Natural Hair Club NL, met elke editie een workshop van een Natural Hair Specialist! Het thema van de laatste editie was ‘Length & Strength’ by As I Am gegeven door Claire Martin, een Brand Ambassador van As I AM Naturally|UK en Senior Stylist @livetruelondon. Dit concept staat voor een gezellige avond vol gesprekken, goodie bags, shoppen en het ontmoeten van andere Naturals in jouw city. Ik kijk nu al uit naar de 2019 edition.

Ontvang een melding als de volgende evenement plaatsvindt

NHC wil mensen graag informeren en inspireren over krullen en kroeshaar, zodat de natuurlijke textuur meer geaccepteerd en omarmd wordt. Door een voorbeeldfunctie te zijn voor de volgende generatie, kunnen ook zij werken aan positief zelfbeeld.
Scroll naar top