NHC Workshop Experience

Verder dan D.I.Y.

Nooit meer vastlopen!

Niet iedereen is geholpen met het kijken naar de D.I.Y. video’s op Youtube, men heeft vaak behoefte om vragen te stellen als ze ergens vastlopen. Wij vinden het om die reden heel belangrijk dat men de gelegenheid krijgt om tijdens de verschillende workshops in alle rust en kalmte de technieken leert en deze kan toepassen. Want hoe fijn is het als je niet afhankelijk bent van iemand anders om jouw kinderen of je eigen haar kan vlechten.

Tijdens voorgaande edities van de NHC NL workshop…

  • Basic Cornrow met eigen haar
  • Gevorderde Cornrow incl. nephaar
  • Headwrap Workshop
  • Do your Own hair

Wil jij ook graag tools leren beheersen hou dan ons eventpagina in de gaten. Hier vermelden wij namelijk de eerst volgende data’s van de NHC Workshop.

Wil jij weten wat de experience is kijk dan naar het onderstaande filmpje

Aankomende evenement

Nader te bepalen

Event Impressie

Wat anderen van Naturals in the city vinden

Majugra
Majugra@majugra.blog
Lees verder
Ik bezocht de Rotterdamse Edition van ‘Naturals in the city‘. Dit is een intiem Lounge concept van The Natural Hair Club NL, met elke editie een workshop van een Natural Hair Specialist! Het thema van de laatste editie was ‘Length & Strength’ by As I Am gegeven door Claire Martin, een Brand Ambassador van As I AM Naturally|UK en Senior Stylist @livetruelondon. Dit concept staat voor een gezellige avond vol gesprekken, goodie bags, shoppen en het ontmoeten van andere Naturals in jouw city. Ik kijk nu al uit naar de 2019 edition.

Ontvang een melding als de volgende evenement plaatsvindt

NHC wil mensen graag informeren en inspireren over krullen en kroeshaar, zodat de natuurlijke textuur meer geaccepteerd en omarmd wordt. Door een voorbeeldfunctie te zijn voor de volgende generatie, kunnen ook zij werken aan positief zelfbeeld.
Scroll naar top