Fashion

Fashion

Nieuw! De krulcap

Ben jij ook zo gek op petten? Dan moet je de krulcap proberen! Lees in deze blog meer over het nieuwe product van satijnkledinglijn. 

Lees verder »
Fashion

Een kijkje nemen in de kast van: “Ludmila”

Bij een ideale garderobe is het belangrijk om bij de basis te beginnen. Je basisgarderobe is het fundament van je ideale garderobe. Je kunt niet genoeg hebben aan kleding, maar er zijn toch een aantal basisstukken die je nodig hebt om makkelijk en goed te kunnen combineren.

Lees verder »
Babydoll jurk1
Fashion

Babydoll jurk

Het is soms best lastig om je goed te kleden als je een maatje meer. Er zijn dan misschien een hoop dingen waar je aan

Lees verder »
Cultuur

Ja, ik ben moslima!

Ben je moslima? Ja, zei ik toen een collega dat een keer aan mij vroeg. En toen was het stil. Einde van het gesprek. Gesprek?

Lees verder »
foto Diana Ritfeld blog - by Eugenie Boon-profile
Fashion

De arrogante hoofddoek

Wanneer ik een vrouw met een hoofddoek zie, klopt mijn hart net iets sneller dan normaal. Ja, ook wanneer ik in de spiegel kijk. Ik,

Lees verder »
De-metallic-mini-rok
Fashion

De metallic minirok

Metallic kleuren zie je nu steeds vaker terug in het huidige modebeeld. Zilver is momenteel erg populair. Voornamelijk enkellaarzen en rokken vind ik heel mooi

Lees verder »

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security