Babydoll jurk

Het is soms best lastig om je goed te kleden als je een maatje meer. Er zijn dan misschien een hoop dingen waar je aan moet denken die je juist niet wilt zien, zoals een buikje, dikke boven armen, vollere benen etc…

Ik zelf ben dan echt aan het bedenken hoe kan ik mijn buikje verdoezelen. Als je een appel figuur hebt zoals je kunt zien, ben je aan de bovenkant breder en heb je buikje en ben je aan de onderkant wat smaller, dus dan is het wel verstandig om te kijken hoe je je het beste kunt kleden en je pluspunten kunt benadrukken. Zelfs hou ik van jurkjes, lekker makkelijk, comfortabel en je bent snel klaar.

Tijdens mijn zoektocht op internet naar een paar leuke jurkjes, viel mijn oog op de babydoll jurk. Ik heb eerst de donkerroze besteld om te kijken hoe het zou vallen. Nou….. ik kan je zeggen enkele weken later heb ik de twee andere besteld. Jurkjes die heerlijk zitten, simpel te combineren zijn en waar ik ontzettend blij mee ben is dat mijn buik niet te zien is. Hoe heerlijk is dat?

Wat ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat je goeie corrigerende ondergoed hebt, dat is al het halve werk.

Ik heb een aantal stijlen voor je gecreëerd die je naar verschillende gelegenheden kunt aantrekken. Het leuke aan de babydoll jurk is dat je het elk seizoenen aan kan. We denken dan alleen maar aan “Girls just wanna have fun”!!!!!

Babydoll jurk5
Babydoll jurk4
Babydoll jurk3
Babydoll jurk2
Babydoll jurk1
Babydoll jurk6

Babydoll jurk: Boohoo (www.boohoo.com)
Boohoo is een website waar je ook kleding kunt bestellen voor vrouwen met curves en plus size.

La Fashionitta

Stylist Change Lives

chequitta Ristie
chequitta Ristie
Deel dit artikel met je vrienden
Share on facebook
Share on whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Twijfels de baas worden,
Inspiration

5 Tips om twijfels de baas te worden.

Je kent ze wel: gedachten van twijfels die stiekem de hoek om komen kijken en toegang proberen te krijgen tot je gedachten. Iedereen heeft zijn eigen manieren om hiermee om te gaan. In deze blog lees je wat ik doe om deze gedachten de Baas te worden.

Lees Meer »
Natuurlijke producten voor kleine kinderen
Haar

Merken met natuurlijke producten die ideaal zijn voor (kleine) kinderen

Eerder schreef ik al dat ik sinds de geboorte van mijn dochtertje vooral natuurlijke producten gebruik. Zeker het eerste jaar vertrouwde ik op onder andere olijfolie, kokosolie en castorolie. Naarmate mijn dochter ouder werd, begon ik andere producten te gebruiken van merken die bekend staan om het gebruik van natuurlijke ingrediënten. In deze blog leg ik uit welke merken ik ideaal vind voor kleine kinderen en ik dus nog steeds gebruik.

Lees Meer »
Haar

Natuurlijke producten voor (kleine) kinderen

Sinds ik een dochtertje heb, ben ik mij nog bewuster van de producten die we voor ons haar gebruiken en de ingrediënten die de producten bevatten. Net als zoals bij mijn eigen haar het geval is, is het ook bij haar een continue zoektocht wat wel en niet werkt. Inmiddels hebben we een haarroutine, dat voor haar werkt. In de hoop andere moeders te helpen, leg ik in djt artikel uit welke natuurlijke producten ik gebruik.

Lees Meer »
Scroll naar top