Haar

texturisme
Haar

Texturisme; waarom wij ook nu het gesprek aan moeten gaan

Als sinds het begin van de natural hair movement is het duidelijk dat niet alle haartypen even geliefd zijn binnen de gemeenschap. De voorkeur ging vaak uit naar krullend haar en zij die dat niet hadden deden er alles aan om die gekrulde look voor elkaar te krijgen. Door het beestje bij de naam (texturisme) te noemen, hopen wij dat steeds meer mensen zich bewust worden van deze onderlinge discriminatie. Lees verder om te ontdekken wat texturisme is, waar het vandaan komt en wat voor effect het op ons heeft.

Lees verder »
natural-hair-trends
Haar

Dit zijn dé natural hair trends van 2022!

Happy New Year! Welkom in 2022. Het jaar van verandering en vernieuwing. Het jaar dat alles grootser en unieker mag. En het jaar dat de beste tips & tricks voor haarverzorging toegankelijker zijn dan ooit tevoren. Want de perfecte haarroutine wordt in 30 seconden op TikTok uitgelegd, nepvlechten hangen tot onze knieën en de liefde voor ons eigen haar is groter dan ooit. Dit worden dé natural hair trends van 2022!

Lees verder »
Haar

Krullen op het kinderdagverblijf

Kids op de creche

Is kinderen met natuurlijke krullen een uitdaging voor het kinderdagverblijf? Lees de ervaringen van deze mama en welke tips ze voor andere moeders met natural kids heeft.

Lees verder »
Natural on a budget
Haar

Natural on a budget: 11 tips om je haar te (be)sparen

Afgelopen voorjaar ben ik verhuisd en tijdens het inpakken en opruimen werd ik steeds weer op de feiten gedrukt; Bobby pins en elastiekjes verdwijnen niet, ik ben slechts vergeten waar ik ze uit het gedaan. Net zoals ik standaard lijk te vergeten dat ik bij mijn vorige bezoek aan de toko al een conditioner heb gekocht en nog een shopper vol nep-haar heb…  

Lees verder »

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!
Scroll naar top