Braiders in Nederland: 10x je haar laten vlechten

Wil jij binnenkort je haar laten vlechten? Voor je birthday, misschien? Of gewoon zomaar! Dan hebben wij hier een ontzettend handige blog voor je. In deze blog vind je namelijk 10 braiders in Nederland, die je zo een beetje in elke hoek kunt vinden. Via hun website of sociale media kun je een afspraak maken. En voor je het weet loop jij ook met mooie braids rond.

Tegenwoordig kun je kiezen uit veel meer dan alleen (box)braids. Ga bijvoorbeeld voor faux locs, die op echte locs lijken maar niet permanent zijn. Of kies voor twists, zoals de populaire senegalese twists. Ben je net als ik snel teveel van hetzelfde beu? Dan kan je wisselen tussen de verschillende haarstijlen. New hair, new me.

Braids als protective style

Wist je dat braids een fijne protective style zijn? Omdat je op die manier niet elke dag met je handen aan je haar zit, blijven je haarpunten goed beschermt. Toch is het belangrijk om je haar te blijven verzorgen, vooral als je ervoor kiest om je braids voor langere tijd in te houden. Denk aan het bestrijden van een droge hoofdhuid en het wassen van je haar. Daarnaast is het ook belangrijk om de braids met geduld (en olie) te verwijderen. Teveel trekken aan je haar is namelijk niet alleen voor je haarlijn vervelend, maar ook voor je haarpunten.

Laat je bij het vlechten daarom goed informeren over de verzorging van je haar. De braiders in Nederland op ons lijstje weten daar alles van en kunnen je van de beste tips voorzien. Zij kunnen je ook informeren over het gebruik van haarproducten en het onderhoudt van de synthetische haren. Want met de juiste verzorging blijven zowel jouw eigen haren als je braids ontzettend lang mooi!

Dit is ons lijstje van braiders in Nederland:

10x braiders in Nederland

1. Braids by Nora

Braids by Nora is gevestigd in Rotterdam en kan je van de mooiste gevlochten haarstijlen voorzien. Meer weten of een afspraak maken? Kijk dan op braidsbynora.nl.

2. Braids by Xio

Braids by Xio is gevestigd in Den Haag en heeft zelfs al eens een klus gehad voor de Nederlandse vogue! Wow! Meer weten of een afspraak maken? Neem een kijkje op haar Instagram: @braidsbyxio.

3. Braidsinitt

Braidsinitt is gevestigd in Rotterdam en creëert ontzettend mooie braids, faux locs en meer. Wil je meer weten of een afspraak maken? Kijk dan op de Instagram van Braidsinitt: @braidsinitt.

4. Sarai Hair

Sarai Hair is gevestigd in Amsterdam en je kent haar misschien wel… Ze vlocht namelijk de haren van niemand minder dan Keke Palmer! Meer weten of een afspraak maken? Kijk dan op: saraihair.as.me.

5. Lavish Braids

Lavish Braids is gevestigd in Utrecht en Hengelo en de mooiste boxbraids. Van small, medium tot large. Wil je meer weten of een afspraak maken? Stuur ze dan een berichtje op Whatsapp.

6. AJS Braids

AJS Braids is gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost. Bij AJS Braids kan je terecht voor braids, faux locs en meer. Meer weten of een afspraak maken? Kijk dan op ajsbraidsapt.as.me.

7. Maryjane Hairstylist

Maryjane Hairstylist is gevestigd in Breda en noemt zichzelf niet voor niets ‘The Braids Boss’. Meer weten over haar mooie creaties? Stuur haar dan een berichtje op Instagram: @maryjanehairstylist.

8. Shannons Hands

Shannons Hands is gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in knotless boxbraids. Wil je meer weten of een afspraak maken? Dat kan via shannonshands.as.me.

9. Braids & Locs

Braids & Locs is gevestigd in Den Haag en doet naast ontzettend mooie braids, ook locs. Meer weten over haar unieke creaties of een afspraak maken? Kijk dan braidsandlocs.nl.

10. YAS Beauty Braids

YAS Beauty Braids is de laatste in ons rijtje van braiders in Nederland en gevestigd in Amsterdam. Voor de prachtige braids neem je een kijkje op yasbeautybraids.nl.

Dit was onze lijst met braiders in Nederland. Zit de voor jou perfecte braider er helaas niet tussen? Typ dan op Instagram ‘Braiders’ in en er komt een heel mooi lijstje van braiders in Nederland tevoorschijn. You’re welcome!

braiders-in-nederland

Nog meer lezen?

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security