De beste natural hair & krullenkappers in Amsterdam? Onze 5 favorieten

Ben je op zoek naar één van de beste natural hair & krullenkappers in Amsterdam? Dan moet je natuurlijk bij de Natural Hair Club zijn!

Het vinden van de juiste kapper voor je krullen en coils kan best ingewikkeld zijn. Zo kan een bezoekje aan de verkeerde krullenkapper onomkeerbare schade aanbrengen, waardoor je verplicht bent een big chop te doen. Daarentegen doet je juiste persoon je haren floreren en heb je nooit meer last van een bad hair day. Daarom is het belangrijk om voor een bezoekje aan een nieuwe kapper goed onderzoek te doen. Wat zeggen de reviews? Is er sprake van voldoende ervaring en de juiste opleidingen? Je kunt vooraf ook altijd even bellen en informeren naar de manier van behandelen en de producten die gebruikt worden. Daarnaast kan ook niet elke kapper kan met alle haartypen omgaan.

Het vinden van de juiste kapper is eigenlijk net als het vinden van de juiste partner, het moet echt een match zijn. Daarom helpen wij je door onze favoriete natural hair & krullenkappers in Amsterdam op een rijtje te zetten. Dit zijn ze!

Ps. Dit lijstje is slechts een opsomming van onze favoriete natural hair & krullenkappers in Amsterdam en niet gesorteerd op kwaliteit of kunde.

Onze favoriete natural hair & krullenkappers in Amsterdam

krullenkapper amsterdam

1. Curly Girl Spa

De Curly Girl Spa van Curly Girl Movement vind je midden in Amsterdam aan het Rokin. Bij de Curly Girl Spa kun je terecht als je krullen en coils wat extra TLC nodig hebben. Je kunt kiezen uit drie verschillende behandelingen: De Curly Hair Spa Protein Treatment, De Curly Hair Spa Hydration Treatment en de Style & Diffuse. Wil je liever je haar in model laten knippen? Dan kun je het beste bij één van de onderstaande krullenkappers in Amsterdam aankloppen.

79b53003d285d07cbe6a5ee8e522b06a

2. Romy Xsara

Bekend om haar leuke TikTok filmpjes en paarse lokken mag Romy Xsara ook niet op ons lijstje met krullenkappers in Amsterdam ontbreken. Wil je veilig je haren verven of de mooiste cuts voor je krullen? Dan moet je bij Romy en team aan de Verrijn Stuartweg in Amsterdam zijn. Naast het doen van haar, onderwijst de kapster ook in het verzorgen van krullend haar. Dus ook voor als je zelf ambities hebt om met krullen te werken.

krullenkapper amsterdam

3. The Natural Hair Doctor

The Natural Hair Doctor is al jaren één van onze favoriete natural hair & krullenkappers in Amsterdam. Gespecialiseerd in de kleinere krulpatronen, coils en locs, zorgt The Natural Hair Doctor ervoor dat je haren gevoed en gezond zijn. Daarnaast is deze kapsalon ook de perfecte plek voor mensen met hoofdhuidproblemen. Ze pakken alle issues aan en geven je fijn advies mee voor de verzorging thuis. Op hun website vind je ook handige blogs voor de verzorging van krullen, coils en locs!

d93a3a7c 8ed7 4f25 aa84 ef3853ea7cf4

4. The Natural Nation

Ook The Natural Hair Nation is bij ons favoriet! Zo hebben wij al eerder met hun samengewerkt, omdat het werk dat zij leveren simpelweg heel goed is. Bij The Natural Hair Nation kun je terecht voor alles natural hair. Van krullen tot locs. En van braids tot gekleurde coils. Je vindt ze aan de Knollendamstraat in Amsterdam en gaat na een bezoekje gegarandeerd met een fijn gevoel naar huis! Meer weten over deze natural hair & krullenkapper in Amsterdam? Neem dan een kijkje op hun website.

krullenkappers amsterdam

5. Chokka’s Blackhair Centre

Ook Chokka’s gaat al jaren mee! Vroeger stond Chokka’s vooral bekend om hun weave en relaxers, maar nu óók als een van de natural hair & krullenkappers in Amsterdam. Het maakt dus niet uit waar je naar op zoek bent. Bij Chokka’s kun je terecht met al je wensen. Met hun kunde onderwijzen ze bovendien ook aankomende kappers in het verzorgen van Black hair.

Dit zijn onze favoriete natural hair & krullenkappers in Amsterdam. Stuur ze gerust een berichtje als je eerst meer informatie wilt.

Coverfoto: David Kouakou

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

goddess braids
Haar

Goddess Braids: 6x wat je wel en niet moet doen

Goddess Braids zijn de braids van het moment. Als je ze nog niet langs hebt zien komen, raden we je aan even door Pinterest te scrollen en je raakt gegarandeerd geïnspireerd. Ook bij NHC zijn we fan van deze boho haarstijl, ze zijn namelijk de perfecte protective style voor de aankomende zomer.

Lees Meer »
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security