Lovelies by Loeloe maakt sieraden met liefde en kracht!

In dit leven kunnen wij allemaal wel wat meer positiviteit, kracht, liefde en abundance gebruiken, toch? Iets tastbaars wat jou door de donkere dagen sleept. Iets waar jij elke dag naar kijkt, wat je kunt aanraken en wat jou positief beïnvloed. Lovelies by Loeloe maakt sieraden met een betekenis. De sieraden zijn er om jou te bekrachtigen.

Op haar zestiende lanceerde Marie-Louise vanuit een uit de hand gelopen hobby haar sieraden brand. Vanaf het zonnige Curaçao, waar de oprichtster het grote gedeelte van haar leven woonde, was zij altijd creatief bezig. Op de basisschool kreeg Marie-Louise een bak met kraaltjes. Deze kraaltjes toverde zij om in kleurrijke armbandjes. Om deze hobby te onderhouden, verkocht zij de armbandjes voor een paar gulden. Tijdens haar dagen op het prachtige eiland leerde ze van de beste vriendin van haar moeder veel over kristallen. Zij leerde wat de kracht van kristallen zijn en hoe zij deze het best kon bewerken om hier sieraden van te maken. Toen het tijd was om te studeren, koos Marie-Louise voor de studie marketing communicatie. Dit heeft haar geholpen om de branding van haar toekomstige bedrijf Lovelies by Loeloe zo goed mogelijk aan te pakken. 

Lovelies by Loeloe

“Ik focus op vrouwen die bewustzijn. Vrouwen die weten hoe belangrijk de betekenis is achter iets dat speciaal voor hen gemaakt is.”

Vorige jaar besloot Marie-Louise om, na zes jaar vanuit Curaçao te werken, haar onderneming te verhuizen naar Nederland. Loeloe, wat haar bijnaam is, heeft Lovelies by Loeloe opricht. Met haar merk maakt ze sieraden die ervoor zorgen dat vrouwen bewuster zijn van de kracht van kristallen. Zodat zij weten wat ze dragen en ook weten hoe zij hierdoor positief beïnvloed worden. Zelf is Marie-Louise katholiek opgevoed, maar ook enorm veel bezig met spiritualiteit. En die gaan bij het maken van de sieraden hand in hand. Vanuit de katholieke leer ziet zij in dat er veel beelden en objecten zijn. Spiritualiteit heeft ook beelden of objecten. “De kristallen zijn objecten en de energie die je daarvan krijgt, daar moet je in geloven.”

“Wanneer ik binnenkom in mn kantoor zet ik een intention for the day.”

Het unieke en mooie aan de Lovelie by Loeloe sieraden is dat het enorm persoonlijk is. Klanten hebben direct contact met Marie-Louise. Tijdens het gesprek gaat zij dieper in op de informatie en de achtergrond van de kristallen. De ontwerpen die zij vervolgens maakt zijn niet traditioneel. Zij steekt de kristallen in een modern jasje. Inspiratie voor de sieraden haalt de ontwerpster uit de kristallen zelf. Maar ook haar langdurig verblijf op Curaçao is een grote en blijvende inspiratie. Wie raakt er nou niet geïnspireerd van zon, strand en helder blauw water? Maar wanneer je werkt met diverse energieën van verschillende klanten kan dit ook slopend zijn. Daar heeft Loeloe een fijne formule voor ontwikkeld. Zodra zij haar kantoor binnenstapt, reinigt zij de ruimte met kaarsen en palo santo. Ook bepaalt zij haar intentie voor de dag. Aan haar klanten biedt zij een keuze, zij mogen de sieraden laten reinigen en een intentie zetten met kaarten of dit zelf doen. Hierdoor zorgt zij ervoor dat ze aan het eind van de dag niet uitgeput is door al die verschillende energieën. 

BEN 2520 1024x

“Soms moet je commercieel denken om je creativiteit te behouden.” 

Het is voor Marie-Louise belangrijk om te maken wat zij mooi vindt. Maar af en toe moet je meegaan met wat commercieel is en wat werkt. Een van de Lovely by Loeloe collecties waar zij het meest trots op is, is de collectie ‘Affirmations na Papiamentu’. Omdat zij als Nederlands gevestigd merk toch dicht bij haar roots en haarzelf is gebleven. Daarnaast is de collectie gemaakt in haar moedertaal. Dit is tot nu toe de best verkochte collectie. De collectie bestaat uit acht diverse kettingen met affirmaties in het Papiaments. “Elke keer dat je het draagt kijk je in de spiegel en denk je ik ben blessed of happy.” Bij het sieraad ontvang je ook een kristal, speciaal voor jou. En een Lovelies by Loeloe notitieboek in het Engels of Papiaments. Met dit boek leer je affirmaties maken en opschrijven. 

“Het is belangrijk om te blijven proberen.”

Binnen elke branche leer je het beste door trial and error. Zo geeft Marie-Louise ook mee dat je niet bang moet zijn om fouten te maken. Er is een ingrediënt dat nooit ontbreekt en dat is dat elk sieraad van Loeloe wordt gemaakt met liefde. Dat voel je ook wanneer je het draagt. Wij blijven Lovelies by Loeloe in de gaten houden. Wil jij ook je eigen piece of luck and love? Koop dan een van de producten via loveliesbyloeloe.com, en neem ook eens een kijkje via Instagram.

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

natural-hair-burnout
Haar

Natural hair burnout? Dit zijn 4 super handige tips!

Natural hair burnout! Kom je ook eens per maand op het punt dat je het liefste al je haren afknipt? Ja, je bent dus niet de enige. De verzorging van natural hair kost ontzettend veel liefde en tijd. En dat kan af en toe iets teveel worden. Zo erg dat je het een natural hair burnout noemt. Hoe je daar het beste mee omgaat? Dat lees je hier.

Lees Meer »
Haargroei met theespoeling
Haar

Theespoeling voor je haar: wat zijn de voordelen?

Het is bekend dat een kopje thee de geest, het lichaam en de ziel kan ontspannen en kalmeren; maar wist je dat thee ook wonderen kan doen voor je haar?
Theespoelingen zijn een oeroud schoonheidsmiddel dat wordt gebruikt voor het behandelen van hoofdhuidproblemen, het verbeteren van de haarkleur en het oplossen van een lange lijst van andere haarproblemen.

Lees Meer »
verzorgen-krullen
Haar

Alles over het verzorgen van je krullen, coils en locs!

Bij The Natural Hair Club is niet alleen de liefde voor krullend en kroeshaar heel belangrijk. Ook de gezondheid van je haar is voor ons essentieel. Wij wensen iedereen namelijk ontzettend gezonde krullen, locs en coils toe. Daarom hebben wij in deze blog álles over het verzorgen van je krullen, kroeshaar en locs op een rijtje gezet!

Lees Meer »
Scroll naar top