Januari: Shahira Paulina

Naam: Shahira
Leeftijd: 24
Woonplaats: Breda
Leuk/gek feitje: ik sneaker verslafd ben, vooral aan Nike airforce 1.

Wanneer en hoe ben je een deel geworden van the Natural Hair Club NL?

Een aantal jaar geleden wist ik van ellende niet meer wat ik met mijn haar moest doen en raadde een vriendin me aan om lid te worden van the natural hair club. Dit heb ik natuurlijk gedaan, ik ben inmiddels denk ik al 4 jaar lid, dat ik nu brand ambassador ben is echt een droom.

Wat is jouw hair journey?

Ik was mijn haar meestal 1 keer per week, mijn was en main routine zijn:
Ik was mijn haar met tea tree shampoo van Petal fresh, hierna gebruik ik het macuna honey masker van shea moisture of papaya hairfood van Garnier.

Deze laat ik 40 minuten intrekken, ik laat het 40 minuten intrekken omdat het haar naar ongeveer 40 minuten geen voedingsstoffen meer op neemt. Hierna spoel ik mijn haar uit met koud water, om de haar punten te sluiten, ik spoel het helemaal goed uit tot ik helder water krijg. Hierna knijp ik het overige water uit mijn haar, Dan pak ik een katoenen shirt of een microvezel handdoek en knijp ik nog wat meer vocht uit m’n haar.
Na dat het overtollige vocht uit mijn haar is getrokken doe ik mijn leave in in mijn haar, deze is op dit moment Banana hairfood of aloë Vera hairfood van Garnier. Hierna gebruik ik Yari jojoba olie, mijn haar vindt deze heel fijn. Ik kam hierna mijn haar met een Aliexpres d*nmanbrush. Ik weet niet precies welke het is. Of ik gebruik mijn brede tanden brush van de kruidvat. Hier verdeel ik het product verder mee in mijn haar en creëer ik mooie krullen. Als ik dit gedaan heb houd ik mijn hoofd ondersteboven en schud ik mijn haar weer uit elkaar, dan doe ik er Yari curl activator in, ik kam en schud het nog 1 keer en dan laat ik het in de zomer aan de lucht drogen, in de winter als het echt koud is diffuse ik het met mijn föhn met diffuser van Kruidvat professional op licht warme stand.

collage Shahira Paulina 1

Welke producten en/of technieken zijn onmisbaar voor jouw haar?

Yari curl activator is echt onmisbaar voor mijn haar, dit product reageert zo goed op mijn haar, ik hoef naast deze curl activator ook geen gel of iets meer te gebruiken, ik houd er namelijk niet van dat ik heel veel producten ga gebruiken omdat mijn haar dan niet mooi droogt.
Ook houd ik echt van mijn Aliexpres d*nman brush!

Wie is jouw grootste haar idool of inspiratie?

Veronica van Hoogendalem!!

Wat zou jij tegen je jongere zelf zeggen, met de kennis die je nu hebt?

Schat, stijl je haar niet en wees trots op je mooie krullen, laat je niet gek maken door mensen die je schaapje of iets dergelijks noemen, embrace yourself girl!

Nog laatste opmerkingen over jouw eigen haar, haar in het algemeen, NHC of het leven? 

Ik hou echt heel veel van mijn haar. Ik heb dit wel moeten leren maar het gaat op dit moment heel goed, ik hou er ook van om leuke haarstyles te proberen en er leuke dingen mee te doen! ❤️

NHC NL
NHC NL
Deel dit artikel met je vrienden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!

Gerelateerde artikelen

Natural of the month

Virson NOTM Juni 2020

Naam: Virson HooijmansLeeftijd: 21 jaar oud ✨Woonplaats: ZoetermeerLeuk/gek feitje: Ik wil er altijd ‘goed’ uitzien, zelfs als ik naar de supermarkt ga 😫. ‘Goed’ is

Lees Meer »
Natural of the month

Justin Case NOTM April 2020

Naam: Justin CaseLeeftijd: 28Woonplaats: RotterdamLeuk/gek feitje: Werk al 7 jaar in de thuiszorg, maar maak nog langer muziek!Go check it out here Wanneer en hoe

Lees Meer »
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security