Felicia Leatherwood Detangler Brush winactie voor NHC 10-jarig bestaan

curl-detangler

Hello pretty curly,

Uitkammen is geen fijne klus. Met welke borstel doe jij dat? In Huize CurlMania we only brush with the BEST? En dat is zonder twijfel de Felicia Leatherwood Detangler Brush! Om het 10-jarig bestaan van The Natural Hair Club NL te vieren, maken wij één van de NHC volgers graag blij met de Felicia Leatherwood Detangler Brush (Teal/groenblauw).

Over CurlMania

CurlMania is een webshop die producten aanbiedt om een gezonde haarroutine te creëren en te behouden voor alle typen krullen. De merken uit ons assortiment zijn op natuurlijke basis en bevatten geen uitdrogende alcoholen, siliconen, parabenen, petroleum en/of sulfaten. De producten zijn hierop geselecteerd en zijn hierdoor ook geschikt om te gebruiken in haarroutines die volgens de Curly Girl Methode zijn samengesteld.

Wil je meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Voorwaarden: Deze winactie loopt t/m vrijdag 31 januari 2020, 00.00 uur. Om kans te maken op de prijs, moet je alle velden in het formulier invullen. Als je meedoet, schrijf je je automatisch in voor de wekelijks nieuwsbrief van The Natural Hair Club NL. De winnaar wordt op maandag 3 februari 2020 via de mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

*Om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert dien je alle cookies te accepteren. Als je enkel de functionele cookies accepteert zal het formulier niet optimaal werken.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security