NHC 30 dagen Groene Smoothie Challenge

Healthy Hair = Happy Hair

Groene smoothies zijn ongelooflijk voedzaam en zijn al lang ons favoriete gezonde ontbijt geworden. Tegelijkertijd zijn ze ook een buitengewoon smakelijk en effectief detoxmiddel. Ze stimuleren namelijk spijsvertering en ondersteunen de ontgiftingsorganen, zoals de lever en nieren, bij hun dagelijkse taken Het is daarom belangrijk om niet alleen je haar van de buitenkant te verzorgen maar ook het haar te voeden van binnenuit. Want met de juiste voedingstoffen kunnen wij al zoveel meer met ons haar bereiken.
Daarom is het tijd voor de NHC Smoothie Challenge!!!!!
Een maand lang dagelijks groene smoothie drinken, waarbij wij de recepten aanleveren.

Wat heb je nodig:

  1. Blender/ staafmixer
  2. Ingrediënten

 

Je kunt je op elk moment aanmelden voor de 30 dagen Groene Smoothie Challenge.

Hoe werkt dit:

Een groene smoothie is stap 1 naar een natuurlijke en gezonde levensstijl, door een extra boost van vitamine en mineralen binnen te krijgen 

  • Drink 1 of 2 groene smoothie per dag gedurende 30 dagen, als aanvulling op je reguliere eetpatroon. De smoothie op een nuchtere maag in nemen is natuurlijk ideaal.
  • Wekelijks ontvang je een boodschappenlijstje met 5 recepten, de 2 overige dagen van de week kan je spelen met de ingrediënten die je nog over hebt of je favoriete smoothie van die week herhalen.

Wat krijg je:

  • Wekelijkse boodschappenlijst inclusief de recepten
  • Wekelijkse motivatie door middel van een videoboodschap
  • Tips & Tricks
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security