Meet the team

Zij zorgen ervoor dat NHC optimaal draait
BA-NHC-Hero

Ieder team heeft zo zijn eigen verantwoordelijkheid.

Zo is het team beheer belast met het up to date houden van de Facebook pagina en groep, werkt samen met haar team beheer aan het up to date houden van de Facebookpagina en de Facebookgroep. Het testteam test alle producten en geeft productreviews.

Alle teamleden van the Natural Hair Club zijn naturals en dragen met alle liefde een steentje bij aan het positieve zelfbeeld van jong en ouder binnen de community. 

Organisatorisch

Brand ambassadors

Scroll naar top
Leontien-Sales-marketing

Leontine

Voor alle vragen rondom sponsoring en marketing is Leontine het aanspreekpunt. Door haar ervaring in Sales en Marketing weet zij precies waar de kansen liggen voor leveranciers en producenten van de verschillende (haar-) producten.

Leontine heeft Surinaamse roots en in haar familie komen alle haarsoorten voor. Ze zet zich graag in voor de acceptatie van natural hair en het verspreiden van kennis over natural hair. Leontine woont met haar dochter in Rotterdam. Ze werkt als Sales in de IT en is ook bestuurlijk actief als wijkraadslid.

Cindy-Jane-BA

Cindy-Jane a.k.a. CJ

Hi, ik ben Cindy-Jane a.k.a. CJ. Ik ben 32 jaar en woon in switi warme Suriname, Paramaribo.

Ik ben mijn heel leven Natural geweest. Ik geniet elke dag steeds weer van mijn haar en dat van andere. Hoop eens echt wel mensen hun haar professioneel te gaan doen.

In het sranan in Suriname zeg ik altijd…

Mi lobi mi wiwiri…ik houd van mijn haar.

En roep elke natural een Natural B_U_T.

Be Natural stay Natural.

#livelaughlovelife_natural

Tahirah-BA

Tahira a.k.a. Mooi Misi

Hey y’all

Ik ben tahirah: Mooi.Misi
Ik woon in suriname en ben 17jaartjes jong

Ik ben van kleins af natural geweest, en heb altijd van mijn haar gehouden.
Mijn haar is altijd mijn kroon geweest, en ik heb altijd gewoon aparte liefde gehad voor kroes/krullend haar.

Ik ga ook heel vaak out of the box met mijn kroes/krullend haar. En daarmee wil ik mensen echt inspireren om van hun eigen haar te houden, en het ook te respecteren. Want mijn haar vertegenwoordigd mij en van waar ik kom, soja…why not love it.

Ik heb als kind allerlei positieve en negatieve dingen gehoord over mijn haar en daardoor wil ik ook jongeren en ouderen leren, hoe daarmee om te gaan en how to keep loving your hair.

Ik ben echt benieuwd om te zien wat de toekomst heeft voor mij, als ambassadeur van de NHC en hoop echt een enorme impact te maken/hebben op onze natural brothers and sisters.

Yentje-BA

Yentje Beaumont a.k.a Curly Yen

Hallo, mijn naam is Yentje Beaumont a.k.a Curly Yen. Ik ben 34 jaar en ben afkomstig uit Bonaire.

Waarom ik NHC Brand Ambassador ben geworden is om de onwetendheid rondom natural hair te doorbreken.

Door middel van workshops en of foto/video content wil ik jong of oud, vrouw of man inzicht geven in haarverzorging en door het creëren van verschillende haarstijlen laten zien hoe veelzijdig ons haar is.

En dusdanig anderen te inspireren om van hun eigen haar te houden ongeacht de textuur.

Zoals ik altijd zeg,

Your Natural God given hair is Beautiful! Own it!