THE NATURAL HAIR CLUB NL
De online community voor kroeshaar en krullen.

The Natural Hair Club NL is een online community voor mannen en vrouwen die affiniteit hebben met krullen en kroeshaar. Dat kunnen mensen zijn die het zelf hebben of kinderen/andere familieleden hebben met krullen en kroeshaar.

…In Nederland is er geen andere community net zo groot als NHC.

The Natural Hair Club NL is in 2010 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online community waarbij de leden elkaar vragen stellen in de Facebookgroep, verschillende ervaringen delen, advies geven en goed onderbouwde discussie met elkaar aan gaan; al met al wordt er veel van elkaar geleerd.

Ongeacht het tijdstip van dag, of waar je je in de wereld bevindt, als lid van the Natural Hair Club NL heb je altijd toegang tot een omgeving waar je samen met anderen informatie en inspiratie kunt opdoen over natural hair.

In Nederland is er geen andere community net zo groot als NHC met zoveel leden die informatie en inspiratie uitwisselen over de styling en verzorging van krullen en kroeshaar. De plannen voor in de toekomst zijn nu om alleen nog maar groter te worden! Door informatie via meerdere kanalen te verspreiden zoals Instagram, YouTube en de corporate website kunnen we het voor nieuwe leden nog toegankelijker maken. Daarnaast willen we meertalige informatie gaan verspreiden, zodat we ook andere geïnteresseerden kunnen bereiken.

Op dit moment is NHC een stichting, bestaande uit vrijwilligers die op verschillende manieren hun steentje bijdragen. De NHC crew  bestaat uit: het bestuur, het beheer en het NHC Test Team. Alle vrijwilligers van the Natural Hair Club NL zijn zelf naturals, die met alle liefde een steentje bijdragen aan het positieve zelfbeeld binnen de community, bij zowel jongeren als ouderen. Dankzij hun bijdrage en inzet is het mogelijk om NHC optimaal te laten functioneren.

NHC  loves your Hair!

ONZE MISSIE
1

Het positief zelfbeeld van etnische vrouwen en mannen centraal stellen.

2

Het aanbieden van een platform over krullend en kroes haar, zodat leden  de juiste informatie kunnen vinden en vragen kunnen stellen.

3

Om heel Nederland in te laten zien dat natural hair mooi is en geaccepteerd wordt.

ONZE DOEL

NHC wil mensen graag informeren en inspireren over krullen en kroeshaar, zodat de natuurlijke textuur meer geaccepteerd en omarmd wordt. Door een voorbeeldfunctie te zijn voor de volgende generatie, kunnen ook zij werken aan positief zelfbeeld.

Elke week zal er op de corporate website een nieuwe artikel geplaatst worden dat te maken heeft met natural hair en een vlog geplaatst worden door het NHC Test Team.

Verzorging van natural hair
0%
Productreviews
0%
Health & body
0%
Stylingtips
0%
HET TEAM

Maak kennis met Sharon Lang (34), oprichtster van the Natural Hair Club (NL). In haar zoektocht naar informatie over de verzorging van natuurlijk haar, was er destijds er een leegte op het gebied van Nederlandstalige websites voor natural hair. Er waren wel enkele websites, maar er was nog geen forum. Zo is destijds het idee ontstaan met haar nichtje om een online community op te richten. Zo werd the Natural Hair Club geboren. Wat ooit als een hobby op kleinschalige wijze begon, groeide binnen no time uit tot de grootste natural hair community van Nederland, die zich kenmerkt met zowel online initiatieven als offline events.

Om de Facebookpagina en -groep up to date te houden, werkt Sharon met een tiental vrijwilligers. Alle vrijwilligers van the Natural Hair Club zijn zelf naturals, die met alle liefde een steentje bijdragen aan het positieve zelfbeeld binnen de community, bij zowel jongeren als ouderen. Dankzij hun bijdrage en inzet is het mogelijk om NHC optimaal te laten functioneren.

Hieronder een overzicht van de leden van het NHC TEST TEAM

Aldo profiel
Aldo
NHC Test Team
IMG_2625
Brenda
NHC Test Team
IMG_2626
Chassity
NHC Test Team
Merredith profiel
Merredith
NHC Test Team
Naomi profiel
Naomi
NHC Test Team
Stefany profiel
Stefany
NHC Test Team
IMG_2624
Thalisha
NHC Test Team
IMG_2627
Whitney G.
NHC Test Team
IMG_0713_Facetune_05-01-2018-11-50-22
Muhuba
NHC Test Team
IMG-20180104-WA0001
Shaniqua
NHC Test Team