In welke gebieden leveren jullie?
Wij leveren in heel Nederland. Hiervan zijn de kosten €6.10
Het is mogelijk om in het buitenland te leveren. Hiervan zijn de kosten €10,00

Hoe lang duurt het voor een bestelling wordt verzonden? 
Een standaardverzending duurt ongeveer twee tot vier werkdagen. Tijdens de feestdagen kunnen de verzendtijden langer duren.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat er een bestelling is gedaan, ontvangt u van ons binnen 24 uur een verzendbewijs met track en trace code. Hiermee kunt u uw bestelling volgen. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling (deels) retour te sturen. Zodra uw retourzending in goede staat bij ons is ontvangen, crediteren wij het bedrag wat u betaald heeft voor het geretourneerde product. De verzendkosten voor het retourneren van u naar curlygirlfriendly.nl zijn voor eigen rekening (kosten afhankelijk van uw eigen vervoerder).

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bestellen@thenaturalhairlub.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product in goede staat is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met bestellen@thenaturalhairlub.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security