Topics

goddess braids
Haar

Goddess Braids: 6x wat je wel en niet moet doen

Goddess Braids zijn de braids van het moment. Als je ze nog niet langs hebt zien komen, raden we je aan even door Pinterest te scrollen en je raakt gegarandeerd geïnspireerd. Ook bij NHC zijn we fan van deze boho haarstijl, ze zijn namelijk de perfecte protective style voor de aankomende zomer.

Lees verder »
natural-hair-sportschool
Haar

Met natural hair naar de sportschool: 5 handige tips

Ben je een echte gym rat? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je jouw natural hair en de sportschool het beste kunt combineren. Met al dat zweten en het leunen tegen gym equipment lijkt het vaak onbegonnen werk. Daarom hebben wij vijf handige tips voor het combineren van natural hair en de sportschool als een pro.

Lees verder »
fabels over krullen
Inspiration

6 feiten en fabels over krullen en kroeshaar

Kroeshaar dat niet zou kunnen groeien. Of elke drie maanden puntjes knippen. Je hebt het vast al eens eerder gehoord. Door alle tips, ‘feitjes’ en adviezen zie je af en toe door alle bomen het bos niet meer. Daar weten wij als Natural Hair experts alles van. Daarom hebben wij in deze blog zes must know feiten en fabels over krullen en kroeshaar voor jou op een rij gezet.

Lees verder »
natural-hair-burnout
Haar

Natural hair burnout? Dit zijn 4 super handige tips!

Natural hair burnout! Kom je ook eens per maand op het punt dat je het liefste al je haren afknipt? Ja, je bent dus niet de enige. De verzorging van natural hair kost ontzettend veel liefde en tijd. En dat kan af en toe iets teveel worden. Zo erg dat je het een natural hair burnout noemt. Hoe je daar het beste mee omgaat? Dat lees je hier.

Lees verder »

Join the club

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, beste producten en de nieuwste hairstyles? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief* en wordt lid van de Natural Hair Club!
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security