Zakelijk

Bereik jouw doelgroep met NHC

Reclame & promotie

Gezien de grootte en het bereik van onze online community, is het voor u als ondernemer interessant om met ons een mogelijke samenwerking aan te gaan. Daarvoor bieden wij u verschillende opties. Zo kunt u o.a. deelnemen aan onze events waar u als merk zichtbaar bent voor de doelgroep en ze de mogelijkheid biedt om kennis te maken met uw onderneming. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan de events die offline plaatsvinden, kunt u als ondernemer ook profiteren van onze sterke online omgeving.

38.000 Facebook leden

Het zorgvuldig opgebouwde ledenbestand van de groep bestaat uit meer dan 38.000 Facebook leden. Wekelijks komen er nieuwe leden bij, waardoor onze community alleen maar blijft groeien.

Zichtbaarheid via verschillende kanalen

Wij bieden merken de mogelijkheid om zichtbaar te zijn, door middel van reviews van het test team, advertenties en promotionele (kortings)acties.

Bereik via social media

Naast de besloten Facebook groep, hebben we ook een openbare FB Pagina, Instagram, Snapchat en onze website waarop kan worden geadverteerd.

NHC-Business
over-ons-NHC-happiness
over-ons-facebook-groep
missie-over-ons-NHC

Wat andere ondernemers zeggen...

Althagracia
AlthagraciaUrban Naturals
Lees verder
We hebben sedert het bestaan van ons bedrijf in 2015 kennisgemaakt met NHC. Het contact verliep direct warm en onze eerste deelname aan Locked & Loosed was een enorm succes. Locked & Loosed was toen voor ons het grootste haar event in NL, het event was professioneel opgezet in het prachtige De Doelen in Rotterdam, daarna volgden voor ons nog vele mooie en drukbezochte events van NHC. Voor ons bedrijf een goede manier om naast online ook live in contact te komen met onze doelgroep. Ik hoop dat er ook weer in 2020 mooie samenwerkingen zullen volgen.
 Sérènity
Sérènity Serenitytheory
Lees verder
Toen ik in 2013 voor het eerst de transitie maakte naar natural hair, wist ik niet zo goed wat ik met mijn haar aan moest. Ik kan mij nog goed herinneren dat de NHC Facebookgroep veel voor mij heeft betekend op het gebied van de verzorging van mijn haar. Ik heb veel vragen gesteld en veel tips en trucs van leden mogen ontvangen die letterlijk hebben bijgedragen aan mijn groei. Mijn huidige vaste kapper heb ik leren kennen in NHC en ik ben enorm dankbaar. Sharon brengt met haar platfrom gelijkgestemden bij elkaar en draagt bij aan het feit dat wij ons haar als 'de norm' kunnen zien. Ook de events zijn voor mij heel waardevol geweest. Ik heb dankzij Sharon met veel nieuwe producten kennis gemaakt en met nieuwe mensen kunnen netwerken. Zij speelt een onmisbare rol in de (black hair)community.
Ajumah beauty
Ajumah beauty@Ajumah beauty
Lees verder
Ik heb ongeveer een half jaar geleden gebruik gemaakt van het Test Team van The Natural Hair Club NL. 4 dames hebben mijn haargroei olie getest en dat op beeld vast gelegd. Deze video’s heb ik uiteindelijk kunnen gebruiken om mijn bedrijf te promoten. Hier heb ik veel aan gehad omdat het echte mensen waren die mijn haargroei olie hebben getest en je duidelijk verschil kon zien in haargroei. Als er nog meer meiden waren in het NHC Test Team had ik daar zeker ook gebruik van willen maken. Ik raad het andere startende ondernemers in de haar en beauty branch aan ook gebruik te maken van het testteam. Goede content is namelijk heel belangrijk. Bovendien zijn de video’s ook in de Facebook groep van The Natural Hair Club NL gepost en heb ik meer bekendheid gegenereerd voor Ajumah beauty
Doublebeauty
Doublebeauty
Lees verder
"Wij hebben voor onze natural hair brand in 2020 een aantal samenwerkingen met NHC Nederland gedaan. De samenwerking is altijd fijn en communicatie met Sharon is fijn en gemakkelijk. NHC is voor ons echt DE plek om naturally curly women in Nederland te bereiken en de samenwerkingen heeft ons goede klanten en een groter bereik opgeleverd. Ook in 2021 zijn wij van plan weer met NHC samen te werken. "
Vorige
Volgende
0
Opgericht
0
FB GROEP LEDEN
0
Vrijwilligers

Geïnteresseerd?

Bent u na het lezen van de diverse mogelijkheden geïnteresseerd geraakt in hetgeen wat wij kunnen aanbieden? 

Vul uw gegevens hiernaast in en wij zullen u een overzicht sturen van de verschillende mogelijkheden.

Uiteraard staan wij ervoor open om wat hierboven staat beschreven nader toe te lichten. Aarzel niet om daarvoor met ons contact op te nemen.

*Om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert dien je alle cookies te accepteren. Als je enkel de functionele cookies accepteert zal het formulier niet optimaal werken.
Scroll naar boven
Scroll naar top
Malcare WordPress Security